Societat

Joan Roca farà un dinar al Vol Gastronòmic a favor del Banc dels Aliments

Tindrà lloc el dia 16 amb un preu obert i els fons que es recullin a través dels divuit comensals es destinaran a la compra de menjar per a infants

El Vol Espai Gastronòmic de Girona obrirà el dia 16 les seves portes al migdia per una causa solidària. El cuiner Joan Roca prepararà en exclusiva un dinar per a divuit persones a preu obert i els diners que es recullin es destinaran íntegrament al Banc dels Aliments de les comarques gironines. Més concretament, els fons serviran per complementar el rebost solidari amb llet de continuació, farinetes i potets de menjar per a infants. I és que, a pesar que la campanya del Gran Recapte va ser novament un èxit, amb un total de 500 tones de menjar recollides, les quantitats d'aliments infantils són minses. A més, aquest any el programa d'aliments Fega de la Unió Europea ha deixat de proporcionar aquest tipus d'aliments, que són força més cars que la resta. Les persones que vulguin aspirar a una de les divuit places del dinar del dia 16 hauran de contactar amb el Vol a través del web o del telèfon, i reservar plaça. Des del dia 16 fins al 21, el Banc dels Aliments tindrà instal·lada una vela per recollir aliments infantils annexa al restaurant voladís.

Miramar, el millor del 2014

El restaurant Miramar de Llançà, amb dues estrelles Michelin, és el millor restaurant del 2014, segons l'Acadèmia Catalana de Gastronomia. Així ho han acordat la junta i els acadèmics d'aquesta institució, que han valorat els 75 anys d'esforç i dedicació a la cuina d'aquest restaurant i els reconeixements obtinguts pel seu xef Paco Pérez, que suma dues estrelles Michelin a Miramar, dues a l'Enoteca de l'hotel Arts de Barcelona i una al restaurant 5-Cinco de Berlín. En rebre la notícia, el xef va manifestar que aquest reconeixement és el millor regal d'aniversari per als 75 anys de Miramar. I es va mostrar agraït amb l'Acadèmia Catalana de Gastronomia: “Ha valorat la nostra trajectòria i l'esforç que fem tots per mantenir aquest nivell dia a dia.” El xef aposta per una cuina de proximitat i creativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Urbanisme

Els primers trams d’escales mecàniques reversibles a la baixada de la Glòria ja funcionen

Barcelona
ARBÚCIES

Finalitzen les obres d’urbanització del polígon Torres Pujals

ARBÚCIES

La fira Arrels de l’Escala escalfa motors amb els guardons del vi

l’escala
societat

Punts lila i una línia de bus nocturn gratuït a la festa major de Lleida

Lleida
salut

L’hospital Santa Caterina incorpora la dermatologia digital

salt
Medi Ambient

Acció Climàtica contracta ramats per a prevenir incendis i preservar espais

calonge i sant antoni

Participació de rècord a la Fira d’Espàrrecs

Gavà
societat

El 35 % dels Mossos pateix depressió, estrès o ansietat, segons un estudi

barcelona
SANT JULIÀ DE RAMIS

Els germans Roca obriran el restaurant de la Fortalesa de Sant Julià el 16 de maig

SANT JULIÀ DE RAMIS