territori

Cornudella torna a tenir un equip de futbol sala quinze anys després

El club busca patrocinadors per fer front a les despeses de la competició

Gairebé 15 anys després del darrer partit oficial del Futbol Club Cornudella, hi torna a haver un equip que porta el nom del club, tot i que en aquesta ocasió serà de futbol sala. Aquest dissabte, 4 d’octubre, l’equip cornudellenc debutarà a Capçanes, on disputarà el seu primer partit.

El  Club Futbol Sala Cornudella jugarà al grup 6 de Segona Divisió Catalana. El grup el componen els Botarell FC B, AE Montblanc FS A, La Pobla Montornés A, Laguna CFS A, Torredembara CFS B, Escola FS Vendrell, CFS El Catllar AT B, Vilarodona CF A, Capçanes FS, Torredembarra CFS A, FutbolPax Tarragona CE B i FutbolPax Tarragona CE A.

L’equipació de l’equip serà samarreta a franges grogues i negres, pantaló blanc i mitges grogues i negres. Els colors que lluiran són un homenatge al desaparegut club de futbol, que en la darrera etapa va portar aquests mateixos colors, tot i que el disseny de la roba és diferent.

El Club Futbol Sala Cornudella de Montsant és una la secció del Club Esportiu Priorat Nord, que té com a president Andreu Bartolomé i com a vicepresident Dani Argilaga. Els jugadors que componen la primera plantilla de l’equip són: Josep Juncosa, Adrià Pellicer, Marc Juncosa, Aleix Jiménez, Marc Grande, Boris Monlleó, Eduard Figueres,Juan Carlos Carrillo, Aleix Vidal i Florin. En aquests moments l’equip esta en espera d’alguna nova incorporació. L’entrenador és Arnau Vall.

Els inicis

Els components del nou Club Futbol Sala Cornudella de Montsant van començar a jugar a futbol al pati de l’escola de Cornudella, i va ser a l’escola quan més endavant -al voltant de l’any 2000- aquesta va crear el seu equip de futbol sala. Els primers entrenadors van ser Pep Juncosa i Esteve Jiménez, tots dos exjugadors del desaparegut FC Cornudella.

Des d’aleshores han anat jugant a aquest esport, tot i que alguns ho van compaginar amb el futbol durant alguns anys, a Reus o Tarragona. Darrerament  ja no jugaven en cap equip però mai van deixar de participar en el torneig de futbol sala que se celebra cada festa major a Cornudella.

La idea de crear un equip de futbol sala ja feia temps que els rondava pel cap. Però a començaments d’enguany, una vegada inaugurat el nou pavelló poliesportiu, i sobretot després de veure les instal·lacions, el tema es va començar a moure amb rapidesa. "Vam pensar que amb un pavelló poliesportiu així hi havia d’haver un equip de futbol sala, s’havia d’aprofitar, que això no ho té tothom", explica Josep Juncosa, jugador de l'equip.

El finançament, tot un problema

Com gairebé sempre, el principal problema amb què es troba el CFS Cornudella és el finançament. “Per inscriure’s a la lliga hem de pagar 400 euros aproximadament, els àrbitres ens costen 115 euros per partit, i la fitxa per cada jugador val 127. En definitiva, s’ha calculat que el cost aproximat de la competició serà d’uns 3.800 euros.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó