Societat

BCN World crea marca patrocinant la fórmula E

Amb l'objectiu de donar-se a conèixer al seu futur potencial client, els promotors de BCN World han arribat a un acord per ser el patrocinador principal de la fórmula E, el nou campionat de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) amb monoplaces elèctrics.

El campionat, que arrencarà aquest dissabte a Pequín, permetrà situar i donar a conèixer el nom del projecte a les principals ciutats del món, ja que, a més de Pequín, les curses es faran també en grans ciutats com ara Berlín, Los Angeles, Miami i Londres. Això permetrà “promocionar-se com a destinació turística a Europa”, afirmaven des de Veremonte a través d'un comunicat.

Més enllà de la publicitat que això els suposa, la firma que lidera el valencià Enrique Bañuelos s'ha implicat directament en l'organització d'aquest nou premi de fórmula E, format per deu equips i vint pilots de primer nivell que competiran amb vehicles ecològics en curses a la Xina, l'Uruguai, Malàisia, l'Argentina, els EUA, Mònaco, Alemanya i el Regne Unit. De fet, al marge del macroprojecte d'oci que s'ha de fer al costat de Port Aventura, la firma ja fa un parell d'anys que treballa en la promoció d'aquesta nova competició, que es ven com un campionat més sostenible i un pol de potenciació de la investigació i el desenvolupament del cotxe elèctric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia