Ruta nocturna pel Desert de les Palmes

La Conselleria de Medi Ambient ha organitzat per a aquesta nit una excursió nocturna pel parc natural del Desert de les Palmes, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre els risc de la contaminació lumínica. L'activitat, titulada Les llums que apaguen els sentits, pretén que els participants recuperen el contacte amb la naturalesa i gaudir del silenci, la Lluna i les estreles.

La passejada començarà al cim del Bartolo, el punt més alt del Desert de les Palmes (729 metres) i continuarà pel barranc de les Santes, el paratge amb més rellevància botànica del parc, i per una pista forestal que durà els excursionistes fins a l'ermitori de les Santes. Després es tornarà a pujar al Bartolo per un camí rural per contemplar, des del cim, el perfil lumínic de la costa.

El recorregut és accessible, de10 kilòmetres i 300 metres de desnivell, si fa no fa.

Aquesta excursió nocturna, que se celebra per tercer any consecutiu, inclou una projecció d'imatges del parc natural del Desert de les Palmes i d'altres espais naturals de les comarques de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.