Societat

El número 91114 de la Grossa de Cap d'Any es vendrà a La Fuliola

Els particulars poden participar fins al 19 d'octubre en el sorteig per adquirir un dels bitllets del número 02014

A partir del 20 d'octubre i fins al 23 de novembre se sortejarà el 01714

El 91114 de la Grossa de Cap d'Any es vendrà a la Fuliola, segon ha informat aquest dijous la Direcció General de Comunicació de Loteria de Catalunya.

El simbòlic número s'ha rifat entre els particulars i els venedors de la loteria i l'establiment agraciat en el sorteig ha estat la Llibreria Marimon d'aquesta localitat de l'Urgell, que vendrà un dels llibrets (50 butlletes) del 91114. L'altre llibret es repartirà entre els 38 participants del sorteig entre particulars.

Loteria de Catalunya va decidir sortejar els números 91114, 02014 i 01714 entre les persones interessades i els venedors de loteria per ser els més buscats.

Una de les novetats d'aquest any ha estat la possibilitat de seleccionar números concrets i reservar-los a través del punt de venda o directament a la seu de Loteria de Catalunya. Això s'ha fet així amb tots els números disponibles, excepte amb els tres esmentats, que s'han sortejat perquè la demanda superava l'oferta.

Sorteig per adquirir el 02014

Els 50 bitllets d'un dels llibrets del número 02014 se sortejarà entre els particulars interessats que participin en la promoció via Facebook o correu electrònic. Cada persona tindrà l'opció de compra d'un bitllet. Per aconseguir-ho, els participants hauran d'esbrinar la localització d'un vídeo on surt la Grossa.

Els usuaris de Facebook podran veure el vídeo a la pàgina de la Grossa a Facebook on hi haurà tres possibles respostes i s'haurà de triar la ubicació correcta. Només s'acceptaran com vàlides les respostes correctes. També es podrà veure a través del web de Loteria de Catalunya i participar-hi a través del correu electrònic [email protected]. Els usuaris poden participar des de les 12 hores del passat dilluns 1 de setembre fins a les 12 hores del diumenge 19 d'octubre. El sorteig se celebrarà el 20 d'octubre.

L'altre bitllet se sortejarà entre tots els agents venedors del canal convencional i les operadores comercials del canal complementari que hagin realitzat una comanda de la loteria Grossa de Cap d'Any 2014 a data de 17 d'octubre.

A partir del 20 d'octubre i fins al 23 de novembre hi haurà temps per participar en el sorteig del 01714, que es rifarà el proper 24 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia