Osona/Ripollès

El jutge Santiago Vidal obre el cicle de Dijous de l'Òmnium amb una xerrada sobre democràcia i dret a decidir a Campdevànol

L'acte, preludi dels que Òmnium Ripollès organitza per la Diada, serà dijous a les 7 al centre cívic La Confiança.

Nota de premsa d'Òmnium

El jutge Santiago Vidal obre els Dijous de l'Òmnium, a Campdevànol

Aquest dijous farà una conferència amb el títol “Democràcia i dret a decidir el nostre futur”

Santiago Vidal, magistrat de l'Audiència de Barcelona, obrirà el cicle Dijous de l'Òmnium, aquest mateix dijous a Campdevànol, on pronunciarà una conferència amb el títol “Democràcia i dret a decidir el nostre futur”. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda, al Centre Cívic La Confiança, i servirà com a preludi dels actes que Òmnium Ripollès organitza amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
Santiago Vidal, amb 25 anys d'experiència en la carrera judicial, ha destacat sempre pels seus posicionaments oberts, la seva actitud crítica amb la mateixa Justícia i la seva capacitat pedagògica a l'hora de posar a l'abast dels ciutadans els complexos mecanismes de la seva feina. Nascut a Sant Sadurní d'Anoia l'any 1956, va exercir primer com a advocat i l'any 1989 va fer les oposicions a la judicatura. Ha exercit a Arenys de Mar, a Sabadell i, des de fa un temps, a la Sala Penal de l'Audiència de Barcelona. Ha estat portaveu a Catalunya de l'associació Jutges per la Democràcia, i és conegut també per la seva participació en tertúlies i espais de debat als mitjans de comunicació. Recentment, ha participat en la redacció d'un esborrany de futura Constitució catalana, motiu pel qual el Consejo General del Poder Judicial li va obrir un expedient. També ha estat un dels 33 magistrats que van signar un manifest defensant la constitucionalitat de la consulta fixada per al proper dia 9 de novembre.

Dijous de l'Òmnium és un cicle de conferències-col•loqui mensuals que Òmnium Ripollès portarà a terme per tercer any consecutiu, de forma itinerant en diferents poblacions de la comarca. L'entitat també està preparant, per al proper dia 10 de setembre, la celebració de la vigília de la Diada amb la Marxa de Torxes en honor dels patriotes catalans morts ara fa 300 anys en defensa de les nostres llibertats. Després d'haver passat per Ribes de Freser i Ripoll, enguany la Marxa de Torxes tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella