Vallès Oriental

Acció per reclamar millores a la C-59 a Sant Feliu

L'alcalde i alguns regidors intenten posar pintura antilliscant, però els Mossos ho impedeixen

L'alcalde, Pere Pladevall (PSC) tres regidors socialistes i la regidora de SI de Sant Feliu de Codines han protagonitzat aquest dijous a la tarda un acció per reclamar mesures de seguretat a la carretera C-59.

Es tractava d'aplicar pintura antilliscant en uns quants metres de les línies centrals de la carretera en el tram en què té tres carrils. S'havia fet una convocatòria a través de les xarxes socials, però els Mossos d'Esquadra ho van impedir pel perill que representava i perquè no s'havia demanat autorització.

Finalment, els regidors i l'alcalde van arribar fins al lloc vestits amb armilla reflectant i no han pogut pintar, però han denunciat la perillositat d'aquest tram on, a finals de juny va morir un ciclista en topar amb un cotxe. El lloc on es volia intervenir és un revolt prop de la casa Prat de Baix. Aquest és el tram en què la C-59 té tres carrils perquè se n'incorpora un de vehicles lents i és també el sector més perillós, segons remarcava l'alcalde, Pere Pladevall. “Els vehicles tendeixen a trepitjar les dues línies contínues i s'hi produeixen moltes relliscades, segons ens han explicat molts veïns que hi han tingut ensurts, tot i que no han pres mal”, explica Pladevall.

L'alcalde de Sant Feliu diu que l'acció volia reclamar, un cop més, a la Generalitat, que apliqui mesures urgents de seguretat en aquesta carretera. “En tres anys ja hi ha hagut tres morts i ja fa temps que reclamem que s'hi intervingui”. Entre altres coses, l'Ajuntament ha demanat la instal·lació d'un radar per reduir la velocitat dels vehicles en el tram de tres carrils.

Pladevall es mostrava satisfet pel ressò que va tenir de l'acció i advertia que hi haurà més accions i més contundents. “Si al setembre no ens han fet cas, hi tornarem”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa
salut

Caldes d’Estrac estrena el nou consultori tancat des de la pandèmia

Caldes d’estrac
Societat

Mor Silvia Reyes, històrica activista del moviment trans

El 67% dels infants becats per la Pere Tarrés són de famílies vulnerables

Tarragona

Figueres inicia les obres d’ampliació de la xarxa de carrils bici de la ciutat

FIGUERES