Iniciativa critica el mal estat de l'asfaltat dels carrers de Castelló

El portaveu d'Iniciativa a la ciutat de Castelló, Vicent Grau, ha criticat el mal estat generalitzat que presenta el ferm de molts dels principals vials de la ciutat que es troben apedaçats, amb pegats, asfaltat deficient, clots i bonys que fan desagradable i dificulten el trànsit. Com a exemple ha posat el cas del carrer Governador, el carrer Viciano, o Ruiz Rodilla.

Segons el portaveu ecosocialista «la nul·la i nefasta política de foment del transport públic», fa que l'ús del vehicle particular siga imprescindible per moure's per la ciutat, «però els carrers s'assemblen més a una ciutat del tercer món, que no a com haurien de ser en la ciutat que més pressió impositiva té sobre els seus veïns de tot l'Estat».

En aquest sentit, Vicent Grau ha recordat que enguany la pujada dels tributs municipals ha estat «totalment desproporcionada», superant en punts l'IPC real i que l'Ajuntament no preveu rebaixar-los. «Però els diners s'esfumen en pagar els sous estratosfèrics de regidors i assessors, en els capricis del vicealcalde com els vehicles privats, els menjars o el mobiliari de luxe, les campanyes de Passió per Castelló o Castellón Respira i mai per millorar les prestacions i la qualitat de vida dels castellonencs», ha declarat Grau.

El portaveu d'Iniciativa ha recordat que un mal asfaltat dels carrers, incrementa en molt la contaminació acústica que es genera i que acaba afectant molt negativament a la qualitat de vida de tota la ciutat, a més de les obvies molèsties als usuaris. Segons el portaveu dels ecosocialistes «no pot ser que les empreses de subministrament ( aigua, gas, telefonia per cable...) puguen obrir cada dos per tres els carrers per fer canalitzacions noves i que després la reparació dels vials no siga correcta i es limite a l'apedaçament» i ha instat l'equip de govern a prendre mesures com la dotació de grans canalitzacions comunitàries que puguen satisfer la demanda de les grans empreses per no haver d'alçar l'asfalt davant cada incidència o nova incorporació d'un servei.

Iniciativa ha reclamat una millorar de l'estat dels carrers de la ciutat, tot i que ha recalcat que això no vol dir que demanen quitrà a tot orri de la ciutat, sinó un pla de millora integral, que puga impulsar mesures com la incorporació de nous materials sostenibles, com els que minimitzen el soroll, l'empedrats de nous carrers ...etc. «No estem parlant dels privilegis dels conductors de cotxe, recordem que els usuaris de la bicicleta també estan patint l'estat deficitari d'aquests carrers», ha especificat Grau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós