Vallès Oriental

SUCCESSOS

Imputen 19 robatoris en habitatges a tres veïns de Sant Feliu de Codines detinguts pels Mossos

Van robar en habtatges d'arreu de Catalunya. De la comarca a la Garriga i Cardedeu

Els Mossos d'Esquadra imputen un total de 19 robatoris amb força en habitatges a dos homes i una dona veïns de Sant Feliu de Codines. Es tracta de fets delictius comesos arreu del territori català. Entre els habitatges assaltats, n'hi ha de la Garriga i Cardedeu.

La investigació dels Mossos d'Esquadra a partir dels objectes sostrets trobats a dos homes i una dona veïns de Sant Feliu de Codines ha permès a la policia catalana relacionar-los amb un total de 19 robatoris comesos en habitatges d'arreu de Catalunya.

Aquestes tres persones, que tenen entre 19 i 29 anys, van ser detingudes al març a Igualada en relació amb tres robatoris amb força en habitatges de la capital de l'Anoia. Després, es va fer un escorcoll del seu domicili a Sant Feliu de Codines on es va trobar una gran quantitat d'objectes sostrets entre els quals hi havia joies, rellotges, roba, aparells electrònics com càmeres, ordinadors, aparells de so, tauletes electròniques...

Ara, la investigació dels Mossos ha permès relacionar-los amb un total de 19 robatoris. A més de a la Garriga i Cardedeu, també estan acusats de fets delictius comesos a Sant Andreu de la Barca, Igualada, Vilafranca del Penedès, Pallejà, Barcelona, Sabadell, Martorell, Mataró i l'aeroport del Prat de Llobregat entre setembre de 2012 i març de 2014.

Segons han informat els Mossos, un dels detinguts va ingressar a presó el passat 14 de març i els altres dos van quedar en llibertat amb mesures cautelars.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia