Vallès Oriental

SUCCESSOS

El ciclista mort a la C-59 a Caldes és un home de 34 anys i veí de Bigues

L'accident ha passat aquest dijous cap a les 7 de la tarda entre Caldes i Sant Feliu

El ciclista que ha mort aquest dijous a la tarda en un accident a la C-59 entre Caldes i Sant Feliu de Codines és un home de 34 anys i veí de Bigues i Riells, segons ha informat el Servei Català del Trànsit aquest divendres al matí. El ciclista ha perdut la vida en ser envestit per un turisme.

Raül M.P., de 34 anys i veí de Bigues i Riells, és el ciclista que ha mort aquest dijous a la tarda en un accident de trànsit a la carretera C-59 entre Caldes i Sant Feliu de Codines.

El xoc s'ha produït cap a les 7 de la tarda a l'altura del quilòmetre 19 de la carretera. El ciclista ha mort al mateix lloc de l'accident. El conductor del turisme ha patit lesions de caràcter menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital General de Granollers.

Fins al lloc de l'accident, s'hi ha traslladat sis patrulles dels Mossos, tres dels Bombers i una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

MÉS DADES AQUEST DIVENDRES AMB EL 9 NOU
L'accident ha provocat petites retencions en tots dos sentits, segons el Servei Català del Trànsit.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia