Societat

Trànsit calcula que ja ha sortit un 84% dels vehicles previstos per la segona Pasqua

L'SCT estima que un total de 510.000 vehicles sortiran de l'àrea metropolitana aquest cap de setmana

Els Mossos faran més de 1.100 controls a les carreteres catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que fins tres quarts d'una d'aquest dissabte al migdia ja han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona el 84 % dels 510.000 que es preveu que ho facin amb motiu de la segona Pasqua.

La circulació a la xarxa viària catalana és fluïda i només han destacat les retencions de 4 quilòmetres a l'AP-7 nord al peatge de la Roca i a Sant Celoni per un camió avariat, així com 3 quilòmetres de cues a l'N-340 al Vendrell.

A la ciutat de Barcelona, un accident a la Ronda de Dalt entre Horta i Sant Gervasi ha complicat momentàniament la circulació amb 3,5 quilòmetres de circulació intensa entre els quilòmetres 10 i 13,5 en direcció Nus de la Trinitat.

Altres vies amb problemes d'aturades han estat la C-32, amb 2 quilòmetres a Mataró, la C-58, amb 1 quilòmetre a Badia del Vallès, la C-15 a Vilafranca del Penedès a causa d'un accident amb un vehicle bolcat, a la GI-600 entre Tordera i Blanes i a la C-35 a Llagostera en sentit Palamós a causa d'un accident amb una moto implicada.

A més, Trànsit informa de talls intirmitents a la N-230 entre Vielha i Vilaller per una marxa cicloturista al Port de la Bonaigua.

Més de 1.100 controls a les carreteres

Segons ha informat l'SCT, un total de 1.642 Mossos d'Esquadra vetllen per garantir la seguretat viària durant el pont de la segona Pasqua. Està previst que les carreteres on s'acumularan més retencions seran l'AP-7 i les vies que permeten accedir a les zones costaneres, com la N-340, la C-32 Sud i Nord i la C-31 a la Costa Brava.

Coincidint amb aquest cap de setmana llarg es faran 1.118 controls a les vies de màxima mobilitat i vies secundàries. Segons l'SCT es faran 363 controls d'alcoholèmia i drogues, 350 controls per revisar l'ús del cas i del cinturó, 204 controls en relació amb transports i 201 controls de velocitat.

A més s'han establert 100 quilòmetres de mesures especials i s'han habilitat deu tècnics de gestió de trànsit al CIVICAT, dos mitjans aeris de seguiment de dispositius, deu equips de mesures especials de trànsit, deu camions plataforma d'instal·lació, vuit vehicles lleugers de senyalització vertical, vuit equips mòbils d'informació viària, quatre carros mòbils de senyalització viària, 50 operaris de senyalització de mesures i quatre tripulants de vol, operadors i tècnics de gestió de trànsit.

Festiu local a Barcelona i a gran part de l'àrea metropolitana

La segona Pasqua és dia festiu d'àmbit local a la capital catalana i a altres localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona com Badalona, Badia del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Tiana i Viladecans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona
opinió

Calonge i Sant Antoni, municipi pioner en ‘smart city’

Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Figueres perfora un pou de 200 metres de profunditat per buscar aigua

figueres