L'Ajuntament d'Onda pagarà els llibres dels dos primers cursos d'ESO

L'Ajuntament d'Onda pagarà els llibres de text per a l'alumnat de primer i segon d'ESO, el proper curs 2009-2010, segons ha anunciat l'alcalde, Enric Navarro. «D'aquesta manera taparem el forat que deixa la Generalitat, que enguany només subvenciona els llibres de Primària», ha manifestat Navarro.

El pressupost municipal té reservada una partida pressupostària de 90.000 euros a la concessió d'ajudes per a la gratuïtat de llibres de text per tal de destinar a cada alumne 140 euros. Podran sol·licitar aquesta quantitat de diners tots els alumnes matriculats en els centres públics o concertats d'Onda en primer i segon curs d'ESO empadronats en el municipi i que no reben ajudes pel mateix concepte d'altre organisme públic o privat.

L'ajuntament distribuirà el tiquet per a llibres als quatre centres d'ESO d'Onda perquè els repartisquen entre els alumnes beneficiats durant la primera setmana de setembre. Els pares hauran de lliurar aquest tiquet en qualsevol de les set llibreries de la ciutat amb les que ha signat un conveni de col·laboració, abans del 30 de setembre, per tal que aquestes els faciliten els llibres de text sense que els hagen de pagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.