Societat

“Les flors són maques, però el millor és la gent”

Han vingut a Girona expressament per les flors?
No. Hem vingut perquè volíem conèixer una part d'Espanya i vam triar Barcelona i la Costa Brava.
Com han vingut a parar a Girona aleshores?
De fet, des del Regne Unit, per l'únic que ens sonava Girona era per l'aeroport, que és el primer que vam veure quan vam arribar. Vam passar alguns dies a diferents pobles de la costa i tothom ens recomanava que vinguéssim aquí, i tenien raó.
A què es refereix? A la ciutat, al Temps de Flors?
A tot. Deien que era una ciutat històrica molt bonica i que, a més, aquesta setmana hi havia la festa de les flors. La ciutat és impressionant, amb la catedral, els carrers estrets..., i la decoració amb flors li dóna un aire molt màgic.
Què s'esperaven que fos el Temps de Flors?
No et sabria respondre. A Midlands havíem vist algunes festes de flors també, on tothom omple els balcons de flors i posa flors al terra. Això sembla més... professional potser.
Veig que porta flors tatuades al braç. Potser el que ha vist li servirà d'inspiració per a la seva feina.
I tant! La veritat és que és un dia fantàstic, molt productiu. Els treballs florals que he vist fins ara són magnífics, ja es veu que hi ha molta feina darrere. Penso que integren molt bé les flors en l'arquitectura, com per exemple quan posen flors a les escales. Això en part també és la feina del tatuador: saber col·locar el dibuix en el cos, tenint en compte els seus moviments i la seva forma.
Què és el que els agrada més de la nostra ciutat?
Doncs a part de les flors, l'ambient que s'hi respira. M'imagino que aquesta festa hi ajuda, però el millor és la gent. Ens sorprèn perquè la gent no et coneix de res però parlen amb tu i dediquen una part del temps a passejar. Al Regne Unit, i concretament d'on som nosaltres, de Midlands de l'est, la gent va de casa a la feina o d'una casa a l'altra, i mai no es para a mirar. Aquí és diferent, és una vida molt més agraïda, més relaxada.
És irònic, això. Per molts gironins és la setmana més estressant de l'any.
[Riuen.] És curiós, per a nosaltres és el contrari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA