Societat

NÚRIA ABEJÓN

ARQUITECTA TÈCNICA INTERESSADA A TREBALLAR A BARCELONA WORLD

“És una alenada d'aire fresc”

Núria Abejón va néixer a Barcelona fa 57 anys i és arquitecta tècnica per la Politècnica. Fa d'aparelladora des del 1978. Després de treballar per lliure durant anys amb arquitectes, promotores i constructores, els darrers anys havia treballat en enginyeries a la dessalinitzadora del Prat, la terminal T1 de l'aeroport, la línia L9/L10 de metro i l'aeroport d'Alguaire. Avui està a l'atur i s'ha interessat per treballar en el projecte Barcelona World.

Quan es va quedar a l'atur?
Treballava en una enginyeria quan es van començar a aturar els projectes d'obra pública. Érem gairebé un centenar de persones. Ara no sé quantes en queden perquè al 2011 molts ens vam quedar sense feina. Des d'aleshores faig petits treballs de reformes, rehabilitacions, informes, etc.
Per què presenta el currículum a Barcelona World?
És una obra important, que requerirà molts tècnics. Com a direcció d'obra, entenc que puc aportar experiència al projecte.
Com valora l'aparició del projecte en la situació econòmica actual del país?
És una alenada d'aire fresc. Pot suposar una oferta de treball per a molta gent. Es necessitaran molts tècnics: arquitectes, enginyers, aparelladors, caps d'obra, etc.
Com el veu com a projecte de futur?
Fa pocs dies s'anunciava el parc temàtic de Ferrari, també a Port Aventura i al costat de Barcelona World. Jo crec que són projectes que es reforcen. És una altra possibilitat de turisme i oci complementària a Port Aventura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia