Societat

La plataforma “Salvem la Valleta” decidix la seua dissolució

Aquesta decisió es pren davant l'impasse de l'eix transversal Villena-Muro

Avisen del seu resorgiment si la Generalitat reprén el projecte

Cinc anys després del naixement de la plataforma “Salvem la valleta”, opositora a la construcció d'una autovia entre Muro i Villena, en l'assemblea general celebrada recentment a Muro, s'ha decidit la seua dissolució momentània mentre l'Administració valenciana no reprenga el projecte, perquè, si així fóra, «aquesta organització resorgirà, ja que la marca, l'objectiu i les persones segueixen aspectants front a qualsevol moviment que vulga fer malbé l'entorn de la Vall d'Agres».

En la seua assemblea final, i com organització sense ànim de lucre, “Salvem la valleta” ha decidit donar els seus beneficis a diferents entitats que han col·laborat i ajudat a la plataforma en diferents moments, així com també a entitats de caràcter benèfic de la zona com Creu Roja de Banyeres, Càritas d'Agres, Alfafara, Bocairent i Muro, el Centre Excursionista d'Ontinyent, la Colla Ecologista La Carrasca, Escola Valenciana, el Concurs de gossos de ramat Valleta d'Agres i el Col·lectiu Ecologista l'Arrel de la Vall d'Albaida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia