Societat

L'incendi del Baix Empordà, estabilitzat

S'aixeca l'ordre de confinament que hi havia en les poblacions afectades i les restriccions de trànsit a les carreteres de la zona

El foc ha cremat unes 350 hectàrees d'arbrat i matoll i unes 150 de conreu

L'incendi del Baix Empordà està estabilitzat. Així ho ha anunciat el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, a les 19h del vespre, en què ha assegurat que a partir d'aquesta hora s'aixequen les mesures de confinament i les restriccions de circulació de trànsit que hi havia des d'aquest dilluns al vespre quan es va declarar el foc a Vilopriu. Un foc que ha afectat un perímetre d'unes mil hectàrees, tot i que l'àrea cremada es redueix a unes 350 hectàrees d'arbrat i matoll i unes 150 de conreu.

El delegat del govern ha explicat que aquest dimecres al matí es podria donar per controlat l'incendi. Ha assegurat que ja s'han reduït els efectius dels bombers, tot i que l'objectiu ara és treballar per remullar la zona i donar per extingit l'incendi abans de dijous, que és quan es preveu que el vent pugui augmentar.

Casadesús ha explicat que aquest dimecres quedarà restablert el transport escolar i, tot i que es podrà circular sense problemes per les carreteres, ha demanat “desplaçar-se el mínim possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia