Una comandament posa traves una guàrdia civil per tal que atenga son pare malalt a Altea

L'agent, filla única, no pot lliurar el dia que li toca tractament

L'Associació Unificada de la Guàrdia Civil (AUGC) ha denunciat que la màxima responsable de la caserna de la Benemèrita a Altea, una tinent, està assignant sistemàticament servei a una agent els dijous, precisament el dia que son pare —que pateix una malaltia greu i està al seu càrrec (és filla única)—, ha d'acudir a rebre tractament al centre de salut.

La guàrdia va exposar-li el cas a la tinent però aquesta va argumentar que no autoritzava aquesta classe de privilegis ja que això podria establir un precedent al que s'acolliren altres companys per a demanar unes altres coses.

Davant la negativa, l'agent es va adreçar al coronel en cap de la comandància d'Alacant, que sí va ser sensible a les seues peticions. A partir d'eixe moment la dona va aconseguir lliurar els dijous durant tres setmanes però, en anar-se'n el coronel de vacances, la tinent d'Altea ha tornat a assignar-li servei de nou cada dijous, segons l'AUGC.

L'associació professional ha denunciat aquesta situació i ha demanat el cessament de la responsable de la caserna d'Altea. L'AUGC lamenta que moltes vegades no es complisca la legislació sobre matèria de conciliació familiar amb la vida laboral en el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.