Societat

Figueres es tenyeix de negre, rosat i blanc

Arriba la 29a edició de la Mostra del Vi a Figueres amb l'objectiu de fomentar l'enoturisme i de valorar els vins i caves del cellers de la DO Empordà

La Rambla de Figueres es convertirà un altre any en l'escenari de la Mostra del Vi de l'Empordà per oferir al públic assistent la possibilitat d'assaborir vins, caves i vins dolços dels cellers de casa nostra. Enguany se celebra la 29a edició, del 5 al 8 de setembre, amb l'objectiu de fomentar l'enoturisme i de saber valorar els productes vitivinícoles de l'Empordà.

El tret de sortida de la Mostra del Vi serà el dijous dia 5 a les set de la tarda, amb el pregó de Fina Puigdevall, cuinera i propietària del restaurant Les Cols d'Olot, que té dues estrelles Michelin. L'horari de la fira serà de les dotze del migdia a les dues de la tarda i de les sis de la tarda a les deu de la nit. L'única excepció serà el divendres 6, quan s'allargarà l'horari fins a les onze de la nit, ja que s'oferirà un petit concert de jazz. Aquesta és una de les novetats de l'edició d'enguany, juntament amb el seminari especialitzat en la creació de marca a l'entorn del món, Jornada Marca Vi 2013, al cercle Sport.

Per participar en la fira és necessari un tiquet de degustació que val 10 euros. El tiquet inclou sis tastos de vins, sis d'alimentació i una copa personalitzada amb serigrafia de la 29a edició de la mostra. També inclou, un tast guiat gratuït a l'Espai DO, una zona de 150 metres quadrats a la placeta baixa de la Rambla, on hi haurà una sala de tast amb cursos d'iniciació i conferències d'especialistes en el sector, entre altres activitats. D'altra banda, per primera vegada es regalarà un portacopes que permetrà tenir les mans lliures i la copa penjada al coll. L'organització de la mostra preveu fer una venda de 6.500 tiquets i més de 10.000 visitants en aquesta edició, en què participaran un total de vint cellers. Es vol atraure el públic gironí i nord-català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.