Societat

Morella potencia el turisme de naturalesa amb nous projectes

L'objectiu és aconseguir atreure altre tipus de visitants

S'organitza la quarta eixida del projecte pioner de BTT “Morella Singletracks”

L'Ajuntament de Morella continua amb la posada en valor i la promoció del turisme de natura amb l'organització d'una nova eixida a peu i en BTT del projecte pioner “Morella Singletracks”.

En aquest sentit, des del consistori es porta mesos treballant en l'objectiu de potenciar aquest projecte que pretén situar a la localitat com un dels destins referència a nivell nacional en aquesta modalitat esportiva i acostar fins a la localitat a milers d'amants d'aquest esport.

Aquesta modalitat esportiva té cada vegada més seguidors i això fa que la repercussió d'aquest tipus d'activitats siga molt positiva per al turisme de la ciutat. Els seguidors d'aquest esport i les seues famílies, a més de la pràctica del mateix també gaudeixen de l'amplia oferta complementaria que ofereix Morella, com el seu important patrimoni cultural i artístic o la gastronomia de la zona.

En aquesta ocasió, s'organitzen diversos actes per al cap de setmana. Avui dissabte 31 d'agost, les sales gòtiques acolliran una xerrada sobre esports de muntanya a càrrec de Pablo Segura. Ja el diumenge, tindrà lloc l'eixida que comptarà amb dues excursions. Una ruta senderista, d'uns 10 km. que s'iniciarà a la zona dels Llivis i una ruta BTT de 28 km que eixirà des de Castellfort. Ambdues rutes finalitzaran a Morella i els participants seran traslladats en autobús fins als punts de sortida.

Cal recordar que Morella té un extens patrimoni paisatgístic que permet als amants del BTT i de la natura gaudir del paisatge dels Ports i de rutes veritablement atractives.

A través d'aquest projecte, es pretén aprofitar els avantatges competitius que ofereixen l'encant de Morella i la comarca, per potenciar el turisme verd i el rural. A més, s'ha dissenyat un ampli catàleg de serveis integrats, per facilitar la seva contractació al turista.

Entre aquesta oferta, també destaca la gratuïtat en la descàrrega dels tracks, ja que en altres punts del país, aquest servei es realitza previ pagament. A més, l'ús del GPS també permet modificar les rutes al servei de l'usuari, de manera que els recorreguts es poden adaptar al gust del biker.

I Cicle Indoor “Ciutat de Morella”

Morella també comptarà aquest dissabte amb la celebració a l'Espai Firal del I Marató de Cicle Indoor “Ciutat de Morella”.

Es preveu una alta participació en aquesta activitat ja que el món del “spinning” ha obtingut molts de seguidors durant l'any a la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes