Societat

Una fira centenària que ara es vesteix de 2.0

Una setantena d'estands s'apleguen fins demà en la 132a Fira Multisectorial de Mont-roig del Camp, que complementa l'aparador comercial amb actes festius

Quan es va celebrar la primera Fira Multisectorial de Mont-roig del Camp (Baix Camp), l'agricultura i la ramaderia n'eren les protagonistes. I ho van continuar sent durant molt de temps, fins que aquesta festa va canviar al mateix ritme que ho feia aquest municipi, ara abocat al sector terciari i al món turístic. En la 132a edició, la fira fa un salt cap a l'actualitat i se centra en el món de les xarxes socials i tot allò que envolta l'univers 2.0, que serà l'eix temàtic fins demà de la celebració.

El cor de la fira, però, torna a ser des d'avui la setantena d'estands que es podran visitar al parc Marià Martori, on els darrers anys s'ha instal·lat el recinte. La passejada pot incloure des d'una descoberta dels comerços locals fins a la visita a altres tipus de marques i productes, amb força varietat de sectors i productes a descobrir.

Els productes d'artesania i els relacionats amb la independència i l'estelada són alguns dels que estan en auge en l'edició d'aquest any, que substitueixen altres que fan davallada, com és el cas dels automòbils, més afectats per la crisi.

El recinte firal, com sempre, inclourà també els estands dedicats a les entitats locals del municipi, on es podrà descobrir l'activitat que hi desenvolupen al llarg de l'any, així com l'espai municipal, dedicat enguany a la temàtica 2.0. L'Ajuntament de Mont-roig acompanya la fira de xerrades sobre les xarxes socials des de diferents perspectives, d'activitats també a internet (amb l'estrena d'un perfil de Facebook per a la fira) i de la creació d'una xarxa social un pèl més terrenal: cada assistent rebrà el material necessari per deixar el seu missatge sobre la fira en un mural col·lectiu.

Però com no sols de comerços viu l'home, el complement cultural i festiu també serà present tot el cap de setmana a Mont-roig. Aquesta nit s'espera una de les activitats més multitudinàries de la programació, el ball amb l'orquestra La Principal de la Bisbal a partir de la mitjanit a la pista d'estiu. Demà serà el torn d'un dels plats forts des de l'àmbit teatral, amb la representació de Top model a càrrec de la companyia Per-Versions, a partir de dos quarts d'onze de la nit també a la pista d'estiu. Els focs artificials posaran la nota final als dos dies de fira i festa amb un espectacle a la zona esportiva a les deu del vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA