Escapades

La descoberta

Tot el dia al ‘xiringuito'

CASTELLDEFELS Les guinguetes de Castelldefels ofereixen cada dia activitats al públic, com ara concerts, cinema a la fresca, festes temàtiques i sessions de discjòqueis. A la platja també s'organitzen tornejos esportius

La platja es converteix a l'estiu en escenari de competicions esportives algunes de les quals aprofiten la proximitat de les guinguetes. Entre el juny i el setembre es programen tornejos de pales, campionats de rugbi platja i de futbol platja, així com de vòlei platja, que en algunes guinguetes s'ensenya als nens. També s'ha fet l'Open Internacional Beach Tennis Barcelona i està previst el campionat estatal de segona divisió d'ultimate.


Hi ha qui diu que no va a la platja perquè ho troba molt avorrit. Prendre el sol, banyar-se, prendre el sol, banyar-se. I, com a molt, fer una cervesa al xiringuito. Fa quatre anys que anar a la platja de Castelldefels té un interès afegit al de torrar-se al sol. I és que les guinguetes ofereixen tot un programa d'activitats durant els sis mesos que estan obertes. Al vespre i especialment el cap de setmana es pot gaudir de música en viu amb concerts de blues i rock; de festes temàtiques centrades en els anys cinquanta o en les havaneres; de cinema a la fresca amb pel·lícules com ara Grease, El professor i Super 8; de sessions amb discjòqueis que duren tota la tarda; de festes solidàries, i de classes de zumba, entre altres activitats. Noms com ara Tibu-ron, Ibiza Califòrnia, Dolce Vita, el Pairo, Carita Morena, Iguana, Pura Vida s'han convertit en sinònim d'estades a la platja que fugen de la monotonia. A més, molts han habilitat zones infantils amb joguines i mobiliari de plàstic. Una jugada intel·ligent: els pares prenen un còctel mentre els petits juguen amb les casetes, els tobogans, les galledes i les pilotes. N'hi ha que s'han convertit en assidus i que han fet seves les guinguetes com a espai quotidià. Llàstima que tanquin a l'octubre.

COM ARRIBAR-HI. Des de Barcelona, s'ha d'agafar la ronda Litoral i després la C-32. S'ha de sortir per Castelldefels Sud, a la rotonda agafar la sortida Centre Urbà-Platges i la sortida Avinguda de la Platja fins al Passeig Marítim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona
transports

La tuneladora reprèn els treballs al tram central de l’L9

barcelona
estat espanyol

L’Audiencia Nacional jutja el jubilat de les cartes bomba

barcelona

La fiscalia alerta cal demostrar el trastorn mental de la dona que va matar la filla a Sant Joan Despí

barcelona