Societat

La recepta

Sabors pescadors

RESTAURANT BARQUET ofereix la possibilitat de tastar l'arròs mariner típic de Tarragona en un ambient modern i cèntric

Fer un bon arròs amb els productes que els pescadors del barri mariner de Tarragona, el Serrallo, porten a la llotja és un complement ideal per a qualsevol jornada que es passi a la ciutat. Tot i que el ventall és molt ampli, per a aquells que no es vulguin allunyar gaire del centre i no vulguin renunciar a la qualitat marinera, el Barquet és l'opció ideal. Amb els germans David i Fidel als fogons, i en un local que combina la inspiració naval i la industrial, ofereixen plats de la cuina tradicional tarragonina, que beu directament del Mediterrani, com aquest arròs amb sepietes que ens proposen.

a.p.

ARRÒS AMB SEPIETES
Restaurant Barquet. Carrer Gasòmetre, 16. Tarragona
INGREDIENTS:
Sepietes de Tarragona, pebrot vermell i verd, bajoques, cebes, col, tomaca, alls, julivert, arròs del Delta i oli DO Siurana extra verge.
El Barquet el gestiona una tercera generació de cuiners de la família Solé. Es troba a mig camí entre el centre històric i la façana marítima de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.