Veïns de Corbera es manifesten avui perquè l'Ajuntament els escolti i es millorin les urbanitzacions

L'associació de veïns de Ca n'Armengol ha convocat avui una manifestació a les set del vespre a l'Ajuntament de Corbera, coincidint amb la festa major del municipi, per reclamar que el consistori escolti les seves queixes i demandes en relació amb la gestió i els resultats de les obres que s'estan fent a la urbanització. Esperen reunir veïns de diferents urbanitzacions de Corbera –n'hi ha 33– i del nucli urbà que també lamenten «la falta de participació ciutadana i com s'estan gestionant des de l'Ajuntament les obres, malgrat que són els veïns els que paguen», segons explica la secretària de l'associació, Ana López.

Per convocar la protesta els veïns han optat per un cartell que recorda la pel·lícula El gran dictador, de Charles Chaplin, però utilitzant la cara de l'alcalde d'ERC, Josep Canals, que ha generat una forta polèmica al municipi. En el darrer ple municipal, celebrat dimarts, es va aprovar una moció amb una sèrie d'acords per «manifestar el suport incondicional a la figura institucional de l'alcalde, els regidors i regidores i al ple, i també a les autoritats i els representants dels òrgans de màxima representació de la democràcia a Corbera», que va obtenir el suport dels partits que formen part de l'equip de govern (CiU, ERC, ICV-EUiA, Urbacor) i del Grup Independent d'Urbanitzacions. El PSC va votar-hi en contra.

Tot i que la moció no fa referència explícita al cartell ni a la informació que ha repartit l'associació, sí que inclou punts com ara que es rebutja «tota manifestació verbal o escrita, en què s'insulti, difami, amenaci o coaccioni o, en definitiva, no es respectin les institucions democràtiques».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA