Societat

Trànsit complicat a les vies procedents del Pirineu

Cues superiors als 10 km a la C-16 entre Guardiola i Nou de Berguedà i congestió a la C-14 a Ponts, a la Collada de Toses, a la C-55 a Castellgalí i a la C-17 i la N-152 a Ripoll

El cap de setmana acaba sense víctimes mortals, tot i que els Mossos localitzen el cos d'un home mort en un accident fa dies a la N-II a La Jonquera

Les vies procedents del Pirineu han presentat aquest diumenge al vespre una circulació molt complicada pels milers de cotxes que tornaven cap a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Les afectacions viàries més destacades aquest vespre s'han registrat a a la C-16, on les cues han arribat als 13 quilòmetres entre Guardiola i la Nou de Berguedà. També hi ha hagut retencions al llarg de sis quilòmetres a la C-14 a Ponts i 4 quilòmetres més a Organyà; 7 quilòmetres de trànsit molt lent a la Collada de Toses en sentit sud; 5 quilòmetres de congestió a la C-55 a l'altura de Castellgalí, i 3quilòmetres de lentitud a la C-17 i a la N-152 a Ripoll. D'altra banda, a causa d'un accident d'un autobús que no ha causat ferits s'ha hagut de donar pas alternatiu a la N-154 a Llívia.

Pel que fa als accessos més immediats a la capital catalana, la B-23 ha registrat cinc quilòmetres de congestió a Esplugues de Llobregat per un accident.

Per facilitar l'operació tornada d'aquest diumenge, a partir del migdia s'han disposat les mesures especials previstes per l'SCT: un carril addicional a la C-16 a l'altura de Berga i cancel·lacions de carrils lents a la C-16 a Cercs i a Riu de Cerdanya, i també a la C-55 a Castellgalí.

Pel que fa a les afectacions viàries per inclemències meteorològiques, continua tallada la C-28 entre Vaquèira i La Peülla, inclòs el Port de la Bonaigua, per neu i aquesta tarda la C-142b a Naut Aran s'ha hagut de tallar a l'altura del quilòmetre 4 arran d'una petita allau.

El cap de setmana acaba sense víctimes mortals a les carreteres, tot i que els Mossos han localitzat avui el cos sense vida del conductor i únic ocupant d'un vehicle que hauria caigut fa alguns dies per un precipici de 15 metres. Es tracta d'un ciutadà francès de 51 anys.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la localització del vehicle per part de la Policia Local poc després d'un quart de quatre de la tarda, en concret al costat d'una riera al quilòmetre 778 de la N-II. El sinistre no és recent i caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per determinar quan es va produir i en quines circumstàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp