Festes populars i fires

Puigcerdà (Cerdanya)

Col, patata i rosta de cansalada

El trinxat, un plat a base de trumfes (patata cerdana), col d'hivern i rosta de cansalada, és el principal protagonista d'aquesta important vetllada gastronòmica en què es presenta el més representatiu de la cuina de muntanya. Se celebra al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, que s'engalana per acollir un gran nombre de personalitats de tots els àmbits, molta gent local però també de la Cerdanya, de la resta del país i d'Andorra i l'Estat francès. Després del sopar a base de trinxat i crema de bolets, embotits, confit d'ànec i postres –de les reconegudes pastisseries de la vila–, la festa continua amb un ball amenitzat pel conjunt Stress Band, que repeteix per mèrits propis. El preu del sopar és de 30 euros –es manté igual que en les edicions anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA
societat

Arrenca una nova edició de Temps de Flors, amb cues de gent des de primera hora del matí

girona

Tracten 32 palmeres per evitar la presència de l’escarabat morrut

SABADELL

Mor una dona de 80 anys atropellada al passeig de Fabra i Puig

BARCELONA
societat

El Cercle Empresarial recull 10.000 euros per al Banc dels Aliments

girona
societat

L’Ajuntament tanca la carpeta del projecte fallit del ‘Bloom’

girona

Cent anys del santuari de Lourdes d’Arenys de Munt

Arenys de Munt