Societat

Bugarag, perímetre controlat

Zona prohibida i restriccions de concentracions i de circulació en plaça fins el dia 23

Policies, gendarmes i bombers protegiran el poble de Bugarag (200 habitants) i els seus voltants a l'espera de centenars de místics, il.luminats, periodistes, curiosos o simples vianants la vinguda dels quals està prevista amb molt de seriós per les autoritats de l'Estat que compten amb «uns importants desplaçaments de població.»

Una interdicció temporània de tot «agrupament festiu amb caràcter musical» o «d'aperitius gegants» estan prohibits fins el 23 de desembre migdia a la part fronterera de Catalunya Nord amb al departament de l'Auda. Aquesta interdicció concerneix els municipis dels Pirineus orientals de Caudies de Fenolledes, Prunyanes, Sant Pau de Fenollet, Lesquerda i Maurí.

De la mateixa manera, les autoritats es reserven el dret de prohibir la circulació en direcció de l'Auda per les carreteres comarcal 7 i 9, a partir de Sant Pau de Fenollet i de Caudies de Fenolledes pel mateix període.

La divulgació de tesis apocalíptiques sobre la fí del món aquest 21 de desembre a fa témer a les prefectures concernides uns «eventuals comportaments irracionals» que han implicat l'instal.lació d'un «dispositiu excepcional» tant per prohibir totalment el pic i els voltants del Pech de Burarag (1231m) com per reglamentar la circulació en el sector per les autoritats.

Limós tindrà el centre de comandament instal.lat en un gimnàs i en un estadi proper que han estat requisicionats amb una pista per helicòpter pel SAMU, els bombers i la Seguretat civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona