Societat

turisme

La Diputació de Tarragona premia l'Associació de Càmpings

L'entitat, que representa una cinquantena d'establiments, va rebre el guardó Costa Daurada en la 23a Nit del Turisme

Els ajuntaments de Godall i Ulldecona, distingits per un vídeo promocional

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre va ser la principal protagonista, dijous a la nit, de la 23a Nit del Turisme, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per tal de fer balanç de la darrera temporada turística a la demarcació. L'agrupació de càmpings, que aplega una cinquantena d'establiments, va rebre el guardó Costa Daurada en reconeixement de la seva tasca en l'inici del fenomen turístic a la zona, així com en la salvaguarda del territori, especialment el litoral. D'altra banda, els ajuntaments de Godall i Ulldecona van ser distingits amb el premi Jordi Cartanyà pel seu vídeo de promoció turística de la serra de Godall. El jurat dels guardons, però, va declarar desert el mateix guardó pel que fa a la promoció turística del litoral de la demarcació.

La trobada del sector turístic de les comarques tarragonines, que es va celebrar al centre de convencions de Port Aventura, va ser l'oportunitat també per fer balanç dels resultats del sector durant aquest any, en què, segons va fer públic el president del patronat, Albert Batet, s'han registrat més de 18 milions de pernoctacions, un 2% més que la temporada anterior. Tot i la debilitat dels mercats català i espanyol, que ha afectat sobretot el sector turístic a les Terres de l'Ebre, Batet va celebrar el dinamisme de mercats estrangers com ara el francès, el britànic i, especialment, el rus.

El també vicepresident de la Diputació, que abandonarà el càrrec en els pròxims dies per la seva elecció com a diputat al Parlament de Catalunya, va subratllar també la importància de nous projectes al territori com ara el macrocomplex d'oci Barcelona World, sobre el qual Batet va dir: “És la demostració de la confiança en la nostra manera de fer.”

El president de la Diputació, Josep Poblet, va apostar pel treball en “l'entesa” entre els sectors públic i privat i la recerca de “l'audàcia” en els projectes en temps de crisi.

LA XIFRA

18
milions
de pernoctacions són les que s'han registrat fins a final de novembre a la Costa Daurada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural de Sant Feliu

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja
societat

Premià de Mar amplia el servei de vigilància i socorrisme a la nova platja

Premià de Mar

L’Ajuntament destinarà a neteja 435 milions d’euros els propers 10 anys

L’Hospitalet de Llobregat

L’acte de lliurament dels premis eduCAC es farà al Teatre Municipal el 29

GIRONA
infraestructures

Experts avisen que el transvasament no es podrà fer sense compensar molt l’Ebre

barcelona

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona