Societat

La Universitat d'Alacant analitza l'Estatut d'Autonomia

Els juristes que hi participen fan recompte dels 30 anys de temps autonòmic al País Valencià

Ha començat a la Universitat d'Alacant, una jornada d'anàlisi jurídic de l'Estatut d'Autonomia del País Valencià, amb la participació de prestigiosos juristes.

Amb motiu del 30è aniversari del text legal que va permetre els valencians accedir a un temps autonòmic, es va constituir un comité científic, integrat per diferents representants d'universitats i institucions valencianes, perquè organitzara activitats al voltant d'aquesta efemèride.

La jornada que tot just ha començat a la Universitat d'Alacant, s'emmarca dins d'aquesta iniciativa i analitzarà les competències estatutàries en matèria de desenvolupament del dret foral, així com l'organització política i el sistema de finançament i les seues possibles reformes.

A aquestes jornades hi participen Josep Asensi, Josep Maria Asencio, Remei Sánchez Ferriz i Francesc Visiedo, entre d'altres destacades persones que entenen sobre temes jurídics i ocupen llocs de rellevant prestigi acadèmic.

La jornada ha estat presentada pel conseller de Governació, Serafín Castellano, el director general de Coordinació del Desenvolupament Estatutari i Arànzazu Calzada, secretària general d ela Universitat alacantina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.