Societat

Els Bombers treballen en un incendi forestal als Ports

El foc s'ha declarat a la zona del barranc de l'Ullal, al terme municipal d'Alfara de Carles

S'ha desallotjat un restaurant proper com a mesura preventiva

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació forestal que s'ha declarat aquest diumenge a la tarda al parc natural dels Ports. Com a mesura preventiva s'ha desallotjat un restaurant situat en una finca de la zona.

Els bombers han rebut cap a dos quarts de tres l'avís d'un foc a la zona del barranc de l'Ullal, dins el terme municipal de l'Alfara de Carles (Baix Ebre). El cos d'emergències ha mobilitzat una quinzena de dotacions terrestres que compten amb el suport de set mitjans aeris: tres avions de vigilància i atac i quatre helicòpters. A la zona també s'hi han desplaçat tres patrulles de Mossos d'Esquadra i efectius del cos d'Agents Rurals.

Segons informa el cos dels Mossos d'Esquadra, com a mesures preventiva s'han desallotjat els clients del restaurant d'una finca i s'ha fet marxar quatre autocars de la zona d'aparcament.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest diumenge una nova prealerta del pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (Infocat). El risc d'incendi afecta sobretot les demarcacions de Terres de l'Ebre, Tarragona i Lleida, així com la comarca de l'Anoia, a la Catalunya Central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.