Societat

La pluja afecta principalment la Ribera

A Polinyà del Xúquer cauen 99 litres per metre quadrat

Les pluges caigudes en les últimes hores en la demarcació de València ha afectat principalment a la comarca de la Ribera i han deixat fins a 99 litres per metre quadrat en la localitat de Polinyà del Xúquer, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia.

Les precipitacions que han afectat a les poblacions d'aquesta comarca es van registrar la passada nit, entre les 21.00 i les 22.30 hores d'aquest dijous. A Guadassuar hi van caure 92 litres per metre quadrat, a Alzira es van recollit 86 litres per metre quadrat, mentre que a Algemesí s'han registrat 79 litres per metre quadrat i a Riola 77 litres per metre quadrat.

D'altra banda, en la demarcació d'Alacant es van recollir 37 litres per metre quadrat a Alcoi i 35 litres per metres quadrat a Saix. En la demarcació de Castelló les precipitacions de les últimes hores han deixat 24 litres per metre quadrat a Onda i 22 litres per metre quadrat a Pina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.