Societat

col·lectius

Barcelona i Tremp volen dur la unitat del Bruc a Talarn

Els alcaldes de Barcelona i Tremp van pactar ahir sol·licitar conjuntament al Ministeri de Defensa que traslladi el regiment instal·lat a la caserna del Bruc del barri de Pedralbes de Barcelona al recinte de l'acadèmia de suboficials de l'exèrcit de Talarn.

Els alcaldes Xavier Trias i Víctor Orrit es van entrevistar ahir a Barcelona per mirar d'unir esforços. El primer vol guanyar per a l'espai ciutadà la caserna del Bruc, ja força infrautilitzada per les forces armades, i el segon intenta minimitzar l'efecte que tindrà sobre la seva localitat la reducció de l'activitat a l'acadèmia. La proposta es traslladarà al ministre de Defensa, Pedro Morenés.

Defensa hi mantindrà l'activitat d'entrenament i formació fins a final d'any, però a partir del 2013 ja no està garantida la presència dels suboficials que estudien per incorporar-se a l'exèrcit. Tremp busca alternatives a l'espai militar, per evitar la caiguda del comerç i de l'economia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.