Societat

Festa de l'estany de Sant Nazari aquest diumenge

La segona edició de la festa organitzada per l'ajuntament de Sant Nazari tindrà lloc aquest diumenge. Per descobrir i celebrar l'estany, els organitzadors proposen motes activitats tant lúdiques com pedagògiques al voltant de la llaguna: passejades amb carros de cavall, ral·lis de BTT, visites guiades a peu, observació dels ocells el matí i la tarda o una demostració d'esquilada d'ovelles, de treball de gossos de pastor o preparació de la bullinada d'anguiles.

Aquesta manifestació té també com a objectiu d'estudiar els reptes lligats a la vida i la preservació d'aquest espai natural fràgil. Un film, realitzat pel perpinyanès Cyril Tricot, col·laborador del programa Ushuaïa, serà proposat i seguit d'un debat a propòsit del rol de les comportes del Grau de les Basses, essencials per al manteniment de l'estany.

A la sala d'esports del poble, diversos estands d'associacions presentaran els seus treballs o objectius: universitat, Agglo, caçaires, pastors...

Aquesta diada dedicada al saber de la naturalesa s'acabarà a les 20.30 h, excepte per a aquells que participaran al mexui de xai que tancarà la festa, en què no mancaran cants catalans i sardanes.

Informacions: www.perpignanmediterranee.com

04 68 08 60 19 i 04 68 08 60 23



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.