Societat

Dos morts i un ferit greu en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes

El primer ha tingut lloc a Sant Feliu de Codines, on la víctima ha mort després de bolcar el vehicle, que s'ha incendiat

El segon ha tingut lloc a la Vall de Bianya, quan una moto ha sortit de la via

Dues persones mortes i un ferit greu és el tràgic resultats de dos accidents que han tingut lloc aquest diumenge a Sant Feliu de Codines i a la Vall de Bianya.

En el primer, una persona ha mort f i una altra ha quedat ferida greu en bolcar amb un cotxe aquest diumenge al migdia a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental), segons el Servei Català de Trànsit. L'accident ha tingut lloc poc després de dos quarts de dues del migdia a l'altura del quilòmetre 20 de la carretera C-59 on un turisme ha sortit de la via i ha bolcat. Posteriorment el vehicle s'ha incendiat. La C-59 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa. Fins al punt de l'accident s'hi ha desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

En el segon, a la Vall de Bianya, una dona ha mort pels voltants de tres quarts de dues de la tarda al quilòmetre 218 de la C-26 quan per causes que encara es desconeixen una motocicleta amb dos ocupants ha sortit de la via. Com a conseqüència de l'accident, la passatgera del vehicle, Maite S. R., de 42 anys i nacionalitat francesa, ha mort. Pel que fa al conductor, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Jaume d'Olot. En la incidència hi han treballat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, 2 ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Nova campanya informativa sobre l’ús dels vehicles de mobilitat personal

palamós
SOCIETAT

Nova protesta de ramaders contra l’os al Pirineu

Sort

Reobre la platja de la Nova Mar Bella

Barcelona

Nova campanya de la Coordinadora d’ONG per garantir el dret al padró

girona
infraestructures

Pimec calcula el cost laboral del darrer incident a Rodalies en 2,2 milions diaris

barcelona

L’Ajuntament ha aconseguit aturar 133 desnonaments

salt
societat

Critiques a la promoció d'unes portes obertes a la base militar amb jocs per a nens

sant climent sescebes
societat

El servei de teleassistència de la Diputació de Barcelona ja té 110.000 usuaris

Barcelona

Nous cursos de carnisseria i peixateria per cobrir la mancança del sector

palamós