Societat

Restablert el trànsit a l'A-2 al Bruc després de l'incendi d'un camió

Les flames destrueixen el camió i la seva càrrega a l'aparcament d'una estació de servei

Els Bombers ja han extingit l'incendi

El tram de l'autovia A2 a l'alçada del Bruc s'ha reobert al trànsit després que l'incendi d'un camió obligués a tallar la via en sentit Lleida. Tot i així l'afectació viària provoca encara quatre quilòmetres de congestió.

Els Bombers ja han apagat l'incendi, que ha destruït totalment el camió i la seva càrrega a l'aparcament de l'estació de servei de l'A-2, al quilòmetre 567, a uns 50 metres de la benzinera.

Es desconeixen les causes de l'incendi, que no ha provocat cap ferit. Les flames han cremat la cabina, la tractora i els 2 toros mecànics que transportava el vehicle.

Un total de 4 dotacions dels Bombers han treballat en el foc, que ha estat totalment extingit a dos quarts de sis de la tarda.

El trànsit per l'autovia ha quedat totalment tallat en els carrils en sentit Lleida, entre les 16:57h i les 17:50h. Els Bombers, a més de sufocar les flames, han vetllat per la seguretat de la benzinera, que no ha corregut perill ni ha quedat afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.