Societat

El TSJ aclareix que no hi ha possibilitat d'adherir-se al recurs contra l'increment de la factura de l'aigua

El termini obert per a la personació en el procediment està adreçat a qui sostenen la conformitat

El TSJ ha eixit hui al pas de les telefonades rebudes en distintes seus judicials sobre la possibilitat d'adherir-se al recurs contenciós administratiu contra la disposició general que va aprovar l'Entitat Metropolitana de Residus (EMTRE), i que ha suposat un increment en les factures pel subministrament d'aigua en l'àrea metropolitana de València arran de la modificació del'ordenança fiscal reguladora de la taxa per al tractament i l'eliminació de residus.

En un comunicat, el TSJ ha explicat que els ajuntaments de Godella, Vinalesa, Burjassot, Mislata, Quart de Poblet, Rocafort, Picassent, Picanya, Alaquàs, Albuixech, Alboraia i Albal van presentar recurs contra la resolució de l'EMTRE, i que com que es tracta de la impugnació d'una disposició general, s'ha dut a terme l'anunci de la interposició del recurs en el Butlletí Oficial de la Província, d'acord amb la llei, amb un termini de quinze dies per a la personació en el procediment “d'aquells que tinguen interés legítim a mantindre la conformitat a dret de la disposició”.

És a dir, que només les persones físiques o jurídiques que estiguen conformes amb la dita disposició i vulguen que es mantinga, estan legitimades per a personar-se com a codemandats, “però en cap cas els que estiguen en contra d'aquesta i vulguen que s'anul·le”, com els ajuntaments que interposaren el recurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona