Societat

VIDA SOCIAL

Un veí de Porqueres guanya 2,2 milions a la Primitiva

L'afortunat va aconseguir sis encerts en el sorteig de dissabte a la nit amb una butlleta expedida el dimecres anterior a l'administració El Gall de la Sort de Mata

Un veí de Porqueres va guanyar 2.246.912,75 euros en el sorteig de la Loteria Primitiva de dissabte. L'aposta la va fer a l'administració número 1 de Porqueres mateix, El Gall de la Sort, situada al poble de Mata. L'afortunat –un client habitual d'aquest establiment la identitat del qual no ha transcendit– va jugar-hi cinc apostes del tipus setmanal (per als sortejos del dijous i del dissabte), per un import global de deu euros. Una de les seves combinacions va aconseguir sis encerts: 6, 7, 9, 16, 19 i 34 ( amb el 5 de complementari i l'1 de reintegrament). Va ser l'únic encertant de primera categoria d'aquell sorteig, i d'aquí que l'import del premi sigui tan elevat.

Satisfacció

A El Gall de la Sort mostraven ahir amb satisfacció els cartells amb què Loterías del Estado els acredita com a expenedors de la butlleta premiada. “Estem molt contents per haver repartit tants de diners, és una cosa que no passa sovint”, comentava ahir el propietari, Miquel Ballester, que porta el negoci junt amb la seva filla Anna.

Encara més content devia estar l'afortunat, però, segons Ballester, ho porta amb cautela. “El vaig anar a veure de seguida i la veritat és que el vaig notar molt tranquil”, va comentar el comerciant, que no pensa revelar el nom del client. Per a la seva administració, haver repartit el premi no suposa cap benefici econòmic directe, però sí que representa molta publicitat. Tot i que la notícia no havia arribat als mitjans de comunicació, per Mata i la resta del municipi sí que ja havia corregut la notícia i, segons Ballester, tant dilluns com ahir es va notar un augment de clientela. Les compres, però, continuaven centrant-se en la loteria clàssica, més que no pas en la Primitiva i altres modalitats.

Precedents

No és el primer cop que en aquesta administració de loteria, oberta fa més de vint anys i situada al carrer de Sant Andreu, reparteixen molts diners. Ahir, Miquel Ballester feia memòria: han donat un quart premi de la loteria de Nadal (la van comprar els empleats de la Nestlé), un primer premi de la loteria de Reis (“la grossa de Reis només ha tocat dos cops a les comarques de Girona, i una va ser aquí”) i un premi de 90 milions de pessetes de la Primitiva.

LES XIFRES

10
euros
és la quantitat que es va gastar l'afortunat

LA FRASE

El vaig anar a veure i el vaig notar tranquil
Miquel Ballester
PROPIETARI D'EL GALL DE LA SORT
5
combinacions
van ser les que va comprar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa

VERGES
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT