Societat

Un imputat del PP valencià reparteix la sort a Manises

L'alcalde de la localitat, Enrique Crespo, va elegir el 53.404, agraciat amb el segon premi, per fer participacions

La fortuna del dirigents del PP també arriba a Carlos Fabra amb un premi menor

Una bona part del segon premi de la loteria de Nadal, venut íntegrament per l'administració de loteria núm. 3 de Manises, es va repartir entre dirigents, afiliats i simpatitzants del PP. L'agrupació local d'aquest partit que governa el municipi amb majoria absoluta des del 1999, va escampar vora 100 milions en participacions de 2,40 euros.

El número el va elegir el mateix alcalde, Enrique Crespo, imputat pel cas Emarsa, sobre la presumpta espoliació de la depuradora de València i la seua àrea metropolitana. El mateix Crespo, que també és vicepresident de la Diputació de València, en va resultar agraciat, així com el president de la corporació provincial, Alfonso Rus, que li havia comprat cinc dècims. Aquest va dir que destinaria els 625.000 euros que li van tocar a “pagar deutes”.

Les imatges d'eufòria al municipi van ser una constant al llarg de tot el matí. L'alegria a la seu del PP local es va anar desbordant a mida que anaven arribant alguns dels afortunats, principalment militants i treballadors del consistori. L'entusiasme els va dur fins i tot a traure al carrer un ninot de falla que caracteritzava Mariano Rajoy i a cantar “Sóc del PP, del PP”.

Les imatges habituals de pluja de cava, abraçades i plors també les van protagonitzar altres afortunats que havien adquirit dècims directament en l'administració que, a banda del segon premi, va repartir 120.000 euros més amb dos sèries de dos cinquens premis corresponents als números 3.643 i 8.128.

De fet, els mitjans de comunicació que cobrien aquests premis van escoltar en directe com es cantava el segon, l'últim d'importància en eixir del bombo, repartit també en participacions per una agrupació de comerciants del barri de Jesús de València i per un institut de Mislata.

La sort també va arribar al PP de la Vall d'Alba amb un número que coincideix en les dues últimes xifres amb la grossa i que va ser adquirit per l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PALOL DE REVARDIT

Faran una àrea de descans de la via verda a l’antiga Oficina de Turisme

PALOL DE REVARDIT
Palamós

Comencen les obres del centre i hospital de dia per a gent gran La Porxada

PALAMÓS
societat

A judici per tallar les vies dels ferrocarrils durant la vaga del 8-M de 2018

Terrassa
SOCIETAT

Tanquen puntualment dos parcs infantils de Pineda per culpa dels actes incívics

Pineda de Mar
Salut

Un bressol de reanimació manté el cordó umbilical intacte en parts d’alt risc al Taulí

Sabadell
SALT

Retiraran 23 pollancres morts a causa de la sequera del parc de la Maçana

SALT
OLOT

Campanya per impulsar el reciclatge de vidre en cinc municipis de la Garrotxa

OLOT
GIRONA

El projecte [Des]Connecta’t promou l’ús responsable de les pantalles

GIRONA
judicial

El Constitucional insta la fiscalia a dir si cal investigar les filtracions del ‘cas Judes’ a la premsa

barcelona