Societat

trànsit

Inici de l'operació sortida amb un motorista mort

Un motorista, de 35 anys i veí de Lloret de Mar, va morir ahir en sortir de la C-63, a l'altura de Vidreres, i xocar contra la tanca de seguretat. És la primera víctima mortal de l'operació sortida del pont de la Constitució i la Puríssima, que, d'altra banda, va ser força tranquil·la a les carreteres catalanes.

El Servei Català de Trànsit (SCT) va xifrar en 468.500 els vehicles que van sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona en la primera fase de l'operació, entre divendres i dissabte. El SCT calcula que 450.000 vehicles més sortiran entre dimecres a la tarda i dijous.

On sí que es van registrar problemes de circulació ahir al matí va ser als accessos de Barcelona per culpa d'un accident a la Gran Via, on un camió d'escombraries que sortia de la ciutat va bolcar. L'accident va obligar a tallar el trànsit dels dos carrils i es van produir retencions.

Ahir també, finalment, es van registrar cues de fins a sis quilòmetres a l'N-145 per accedir a Andorra.

Durant el pont (fins al dia 11 de desembre), els Mossos preveuen desplegar un dispositiu de 4.036 agents per intensificar els controls a les vies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.