És seu aquest cavall?

La policia local de Sarrià troba un cavall perdut a tocar de l'AP-7 i no en localitza l'amo

El dia dels fets, diumenge, només treballava un agent de la policia local de Sarrià, en Paco, que aquest dia va haver de fer un servei especial: localitzar un cavall perdut a prop de l'AP-7, al voltant de Can Camós, i evitar que s'introduís a l'autopista, cosa que «amb els salts que feia l'animal, no era del tot descartable malgrat les tanques protectores», va dir.

L'agent, amb l'ajunt de cinc veïns de la zona, van haver de tranquil·litzar primer l'animal, obligar-lo a apartar-se de la tanca de l'autopista, de la qual estava molt a prop, per després fer-lo entrar a la quadra d'una casa de la zona, on és actualment. «Ens va costar força de controlar-lo, perquè estava molt espantat», va explicar l'agent, que va afirmar que en trenta anys de servei no s'havia trobat mai amb un cas com aquest.

A l'hora de tancar aquesta edició, la policia no tenia coneixement de cap denúncia sobre la pèrdua de l'animal i no n'ha aconseguit localitzar el propietari. Per aquest motiu la policia fa una crida al propietari perquè s'hi posi en contacte i vagi a recollir el cavall. «L'animal és ara a la quadra de la casa de pagès on el van fer entrar, on el cuiden, però això no pot durar gaire», va explicar l'agent. La policia pensa que probablement l'animal no està legalitzat, i per això el propietari no es vol donar a conèixer. Amb tot, la policia diu que li suposa un «problema» tenir l'animal i que si el propietari no té la documentació corresponent l'ajudaran a tramitar-la al departament corresponent. El cavall sembla de mitjana edat, se'l veu tranquil, però una mica desorientat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona