Societat

Investiguen la desaparició de 58.000 euros d'un client de La Caixa de Sant Gregori

Amb un pam de nas es va quedar Josep Güell, un veí de Sant Gregori, que el mes d'agost passat va anar a l'oficina de La Caixa del carrer Montseny d'aquesta població i va comprovar que al seu compte bancari li faltaven, com a mínim, 58.000 euros. Güell va explicar ahir a aquest diari que aquests diners corresponen a una partida d'accions preferents de La Caixa, que li va gestionar directament l'exdirector de la sucursal. Segons la versió de la víctima, ell ja sospitava alguna cosa des del moment que l'exdirector de l'entitat li donava allargues perquè retirés aquests diners, fins al punt que el va obligar a contractar un préstec de 40.000 euros. El fet és que, segons denuncia el veí de Sant Gregori, el gener de 2010 ell no va retirar aquests diners.

Així mateix, segons va explicar l'advocat de l'afectat, Narcís Salvatella, hi ha diverses retirades en efectiu per valor d'uns 15.000 euros que també s'estan investigant. “Estem en espera de l'informe grafològic”, explica el lletrat. L'informe demostraria si l'exdirector va falsificar la firma del seu client o si hauria aconseguit la signatura del client a través de l'engany. Tant la víctima com el seu advocat van confirmar ahir que de moment no han presentat cap denúncia ja que estan en negociacions amb l'entitat bancària per trobar una solució. En tot cas, Josep Güell va explicar que segurament ell no és l'única víctima, i va dir que li constava que entre el veïnat hi ha, com a mínim, dues persones més afectades.

En situació de baixa

Per la seva banda, fonts de La Caixa van confirmar que l'entitat té oberta una investigació interna “molt seriosa” en aquesta sucursal de Sant Gregori per intentar esbrinar el que ha passat. Les mateixes fonts van reiterar que “no hi ha res demostrat”.

En tot cas, davant de la situació creada, l'entitat ha decidit suspendre l'exdirector de les seves funcions, en espera de la resolució final del cas, que es preveu que es conegui en les pròximes setmanes. “Està en una situació de baixa per aquest incident”, van reconèixer les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Un estudi de l'IDIBGI i l'ICO identifica un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT