Societat

successos

Dos menors, ferits en ser atropellats a Sant Boi

El noi, de 14 anys, i la noia, de 15, són de Viladecans i van ser hospitalitzats

Investiguen les causes de l'accident

Dos menors, un noi de 14 anys i una noia de 15 anys, veïns de Viladecans, van ser atropellats ahir al migdia quan creuaven un carrer de Sant Boi de Llobregat. Els adolescents van ser traslladats a l'hospital de Sant Boi, amb ferides de gravetat, segons un comunicat dels Bombers de la Generalitat, que van ser informats pel sistema d'emergències mèdiques (SEM).

Tanmateix, fonts de l'alcaldia de Sant Boi van precisar ahir al vespre que l'estat dels menors no era tan greu. Van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu per fer proves a un d'ells, i l'altra hi estava en observació.

La policia local de Sant Boi s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest accident. No ha transcendit si el conductor del vehicle va ser identificat o va cometre alguna infracció. El succés va passar a l'altura del número 30 del carrer Joventut del municipi, quan tots dos adolescents van ser envestits per un cotxe. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís de l'incident cap a dos quarts de dues del migdia. A la zona, s'hi van traslladar una dotació dels Combers, dues ambulàncies del SEM i la policia local d'aquest municipi del Baix Llobregat.

A Ribes de Freser

D'altra banda, una mare i els seus dos fills menors, de 12 i 14 anys, van resultar ferits ahir quan el seu vehicle va sortir de la via a Ribes de Freser i va caure al riu Segadell. Els fets van passar a dos quarts de tres de la tarda, en el moment que queia un gran xàfec sobre la zona, mentre els tres ocupants del tot terreny circulaven per la pista d'accés al càmping Vall de Ribes. De resultes de l'accident, el noi de 14 anys va haver de ser evacuat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que la noia i la mare van ser traslladades en ambulància a l'hospital de Campdevànol.

Un conductor begut s'encasta en una caixa a Tortosa

Un conductor, de 21 anys, va encastar el seu vehicle contra una sucursal de La Caixa dissabte a la matinada a Tortosa. L'accident va ser espectacular, ja que el jove va tirar a terra la porta de vidre i fins i tot va fer malbé la paret de l'edifici.

Segons fonts de la Policia Local, en el vehicle –un Ford Focus– hi anaven tres persones, de les quals el conductor i un acompanyant van resultar il·lesos, mentre que el tercer ocupant va patir ferides lleus. Pel que sembla, el conductor hauria fugit després de l'accident però la policia el va localitzar poc després. El noi, que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, no va ser detingut tot i que se li imputa un delicte contra la seguretat del trànsit.

L'entitat afectada va contractar seguretat privada per vigilar la sucursal i ahir al migdia va iniciar els treballs per intentar establir la normalitat a l'oficina, situada a la cantonada de l'avinguda Colom amb el carrer València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona

Llum verd als tràmits per ampliar la comissaria dels Mossos de Sant Martí

Barcelona

El Taulí estrena una unitat d’Urgències de curta estada

Sabadell
medi ambient

Posen xarxes al sobreeixidor de la riera d’Argentona per frenar residus a mar

Mataró
salut

Caldes d’Estrac estrena el nou consultori tancat des de la pandèmia

Caldes d’estrac
Societat

Mor Silvia Reyes, històrica activista del moviment trans

El 67% dels infants becats per la Pere Tarrés són de famílies vulnerables

Tarragona