Societat

Trànsit

Trànsit demana prudència per l'inici de pont amb pluja

Uns 500.000 vehicles sortiran aquests dies de l'àrea de Barcelona

El mal temps ja va complicar ahir la circulació a l'àrea metropolitana on es van formar retencions de 200 quilòmetres

Màxima atenció a la carretera. Entre ahir al vespre i avui al matí és previst que fins a 500.000 vehicles abandonin l'àrea de Barcelona amb motiu del pont de la festivitat de Tot Sants, i ho faran sota unes condicions meteorològiques que no són les millors per posar-se al volant; pluja, i en alguns indrets molta pluja. Davant aquesta previsió, els responsables de Trànsit van fer ahir una crida a la prudència dels automobilistes i a extremar les cauteles que cal tenir en compte en cas de condicions meteorològiques adverses.

La pluja no només pot generar situacions d'inseguretat i risc al volant, sinó que també comporta complicacions en la fluïdesa. Això és el que va passar ahir al matí, entre les 7 i les 10 hores, als accessos a l'àrea metropolitana de Barcelona on la gran quantitat d'aigua acumulada van generar retencions que, sumades, van arribar als 200 quilòmetres, segons va informar el RACC. Diversos accidents van actuar de tap facilitant la formació de cues.

Per minimitzar els efectes de l'allau d'automobilistes a les carreteres d'aquest dies, Trànsit ha preparat un dispositiu especial amb més de 2.000 agents que es desplegaran fins a última hora de dimarts que ve, 1 de novembre. Tant avui com dimecres, les carreteres d'accés a la muntanya es preveu que siguin les més transitades. L'accés a Andorra és un dels llocs on es creu que hi haurà més problemes.

La festa dels difunts és una diada que afavoreix, ja de per si, la mobilitat a les carreteres, ja que es produeixen molts desplaçaments de ciutadans als municipis on hi ha enterrats els difunts als quals es ret homenatge.

LA XIFRA

4
consells
per a la conducció: respectar límits de velocitat i la distància, frenar amb suavitat i precaució als bassals.

Un mort en un accident a la C-16, a Cercs

El conductor d'una furgoneta va resultar mort ahir en topar el seu vehicle contra un autocar en què viatjaven 40 turistes orientals, cap dels quals va patir ferides. El conductor de l'autocar va resultar ferit i va haver de ser traslladat a l'hospital de Berga. L'accident va tenir lloc a la carretera C-16, al pas per Cercs. A la mateixa via, ahir s'hi va fer un simulacre d'accident per testar la seguretat del túnel que s'ha fet al terme municipal de Casserres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA