Societat

Societat

Mobiliari democràtic, a Campelles

L'Ajuntament ha penjat al seu web, al Facebook i al Twitter tots els models i farà instal·lar els que tinguin un suport majoritari

Ha aprofitat les obres de reurbanització per ampliar aquest espai públic

El mobiliari i els nous punts de llum de la plaça de l'Ajuntament de Campelles l'escolliran els veïns. Seran, doncs, un mobiliari i uns punts de llum ben democràtics. L'Ajuntament ha posat deures a tots els veïns, uns deures que han de tenir fets com a molt tard el dia 31 d'aquest mes d'octubre. Els 136 veïns empadronats al poble han estat cridats a manifestar els seus gustos estètics – els segons residents també s'hi poden manifestar– a través de les plataformes Facebook i Twitter o bé enviant un correu electrònic a l'Ajuntament.

Es tracta d'escollir entre quatre opcions de banc, dues amb jardineres incorporades, una amb fusta i l'altra amb material mineral. També han d'escollir entre les dues opcions de punts de llum. L'alcalde, Joan Dorda, ha dit que el mobiliari i l'enllumenat que tingui més vots serà el que s'instal·larà.

El nou mobiliari i els nous punts de llum han d'enllestir l'ampliació i reurbanització de la plaça de l'Ajuntament que ara té les obres aturades perquè el consistori està a l'espera de rebre els diners que hi ha d'aportar la Generalitat en el marc del Pla Únic d'Obres i Serveis. “La constructora, lògicament, vol els diners”, diu l'alcalde, que hi afegeix que l'aturada els ha anat bé, però, per fomentar la participació del poble en aquesta obra.

Els models de mobiliari i llums no es van poder exposar tots a la reunió que hi va haver el passat setembre i, ara, a través de les noves tecnologies, es completarà el procés. La plaça s'ha ampliat dels 100 metres quadrats que feia als més de 500 i s'ha reurbanitzat amb una inversió de 200.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses