Societat

LA VIDA SOCIAL

Bruixeria de Youtube

Promouen la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts amb un espot gravat per veïns

Es pot veure una exposició de moda gòtica

Un intrigant vídeo sobre la desaparició d'una núvia el mateix dia del casori penjat al Youtube serveix de promoció de la Fira Internacional de la Bruixeria que s'ha de celebrar a Sant Joan les Fonts durant el primer cap de setmana d'octubre. Els veïns de la població han enregistrat un anunci de dos minuts de durada de temàtica parapsicològica l'objectiu del qual es donar a conèixer la fira a través de la xarxa d'internet. Més de 100 persones, entre actors i figurants, han participat d'aquesta iniciativa. El vídeo  mostra les darreres imatges enregistrades per un càmera que realitzava un reportatge de boda al municipi de Sant Joan les Fonts, just abans que els nuvis es vegin sorpresos per una successió de fenòmens estranys i inexplicables. Per poder veure aquest espot cal entrar a www.youtube.com i cercar les paraules “Fira de Bruixeria 2011” o bé entrar a la pàgina de turisme de Sant Joan les Fonts: www.turismesantjoanlesfonts.com. Segons els responsables de la publicació d'aquestes imatges, amb aquest vídeo i la fira d'aquest any, pretenem trobar respostes a molts dels misteris que envolten les nostres contrades.

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts opta per aquest sistema per promocionar actes públics. En passades edicions de la festa major, per exemple, va utilitzar l'incendi provocat a l'antiga rectoria per atribuir-la a una badada del nou capgròs de la faràndula local, el nascut precisament de la gegantessa, que havien prenyat i fet parir en una anterior edició de la festa.

Relacionat amb la fira, ara ja es pot veure al castell medieval Estada Juvinyà, una exposició de moda gòtica. Recull el vestuari dissenyat i creat per Mia Jaurés i Sílvia Montero que es va poder veure durant la desfilada de moda que hi va haver l'any 2007 durant el sopar espectacle de la Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Diputació continua amb el desplegament de la fibra òptica al territori

girona

El Govern aprova el conveni per millorar la connectivitat de l’AP-7 i l’AP-2

Barcelona

Simulacre de descarrilament d’un tren d’alta velocitat a l’estació Figueres-Vilafant

FIGUERES
Medi ambient

Es registra un terratrèmol de magnitud 4,1 als Alts Pirineus

Lleida
societat

El pastisser Oriol Balaguer es farà càrrec de la històrica confiteria Sans

la Bisbal d’empordà
OLOT

Obren un punt de documentació del Parc Natural de la Garrotxa a l’Espai Cràter

OLOT

En marxa l’aparcament tancat per a bicicletes al costat de l’estació

girona

Conveni per millorar les connexions amb Girona Nord, Sud i a la C-35 a Maçanet

girona
Infraestructures i Serveis

Adjudicada la redacció del projecte de nou col·lector d’aigües a la Part Baixa

Tarragona