Societat

policial

Enxampats robant 79 caixes de formatge a Arbúcies

Els Mossos d'Esquadra detenen dos lladres de Badalona que havien sostret d'un camió a l'eix transversal 58 caixes de formatge sencer de tipus emmental i 21 caixes de formatge ratllat

Els Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Girona van detenir dijous dos veïns de Badalona de 39 i 50 anys sospitosos de ser els autors d'un delicte de furt després de comprovar que havien pispat 79 caixes de formatge d'un camió, a Arbúcies.

Els fets es van desencadenar després que els agents dels Mossos van tenir coneixement, durant la matinada del dia 4 d'agost, que una furgoneta hauria estat agafant mercaderia d'un camió que estava aparcat a l'àrea de descans de coll de Revell, a l'eix transversal. Pels volts de les cinc de la matinada, una patrulla de trànsit que estava fent tasques de vigilància per l'autopista AP-7 va localitzar una furgoneta sospitosa a Riudellots de la Selva, que podria coincidir amb la que hauria agafat productes del camió.

Els agents policials van aturar la furgoneta i a dins hi van trobar les caixes que haurien estat sostretes anteriorment. El formatge estava dividit en 58 caixes de formatge sencer de tipus emmental i 21 caixes de formatge ratllat, també emmental.

Amb antecedents

Els agents van retornar la mercaderia, després de fer les comprovacions pertinents, al seu propietari. Els detinguts, amb diversos antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona el mateix dia 4 d'agost, que els va deixar en llibertat en espera de judici.

LA DATA

4.8.2011
és el dia
que els Mossos van detenir de matinada els dos pispes a l'AP-7, a Riudellots de la Selva.

Detenen dos lladres que actuaven a la Garrotxa

Els Mossos d'Esquadra també han detingut dos germans de Balaguer de 19 i 22 anys veïns de Balaguer, acusats de sis robatoris en habitatges i comerços de la Garrotxa i la Noguera. La investigació policial es va iniciar a final de juliol, després que els acusats entressin a robar en una segona residència de la Sentiu de Sió (Noguera) i s'enduguessin un equip complet de submarinisme, un detector de metall, un ordinador portàtil i una serra mecànica, entre d'altres objectes. La policia catalana va descobrir que aquests dos nois eren els autors de més robatoris comesos anteriorment en segones residències i bars d'Olot, Santa Pau, la Canya i Sant Joan les Fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salut

El nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII es començarà a construir a finals d’any

Tarragona

Viladecavalls i Terrassa estaran units per un carril bici i de vianants el 2025

VILADECAVALLS

Caganer.com s’expandeix amb l’obertura d’una botiga al centre de Bilbao

torroella de Montgrí
societat

Sabadell reomplirà el llac del Parc Catalunya

Sabadell
salut

Catalunya, la tercera comunitat amb més trucades al 024, l’atenció a la conducta suïcida

barcelona
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona tindrà 47 destinacions aquest estiu

VILOBÍ D’ONYAR
Economia

Les glaçades tardanes provoquen la pèrdua de la producció de poma de muntanya

Sant Llorenç de Morunys

En funcionament les càmeres a set pobles garrotxins per evitar robatoris

olot
LLANARS

La central hidràulica torna a funcionar després de quatre mesos d’aturada

LLANARS