Societat

policial

Recuperen 1.500 peces de roba a Vilademuls

Les 64 caixes les havia sostret un lladre d'un camió estacionat a un pàrquing de l'N-II

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 31 de juliol un veí de Badia del Vallès (Vallès Occidental), de 46 anys, sospitós de ser l'autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle, conducció temerària i danys. Els fets es van esdevenir quan els agents van tenir coneixement que, cap a dos quarts de sis de la matinada, els ocupants d'una furgoneta haurien sostret roba de marca que estava emmagatzemada en 64 caixes de cartró a l'interior del remolc d'un camió aparcat en un pàrquing de l' N-II, a Vilademuls. Una patrulla va localitzar la furgoneta, que circulava a gran velocitat per Sant Julià de Ramis, en direcció a Girona. Quan els agents van fer senyals per tal que el conductor aturés el vehicle, l'home no els va fer cas i va continuar la fugida. En arribar a Sarrià de Ter, el vehicle va disminuir la marxa i un ocupant de la furgoneta va saltar i es va endinsar al bosc. El vehicle llavors va augmentar la velocitat i va continuar circulant per Girona sense fer cas a cap indicació dels policies. Finalment els mossos van anar dirigint la furgoneta cap a un carrer sense sortida del polígon de Sarrià de Ter on aquesta va quedar aturada.

Roben pantalles de TV

D'altra banda, una patrulla de la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra va detenir dimecres un veí de Girona, de 44 anys, que baixava d'un autobús amb dos televisors de gamma alta sostrets d'un centre comercial. Els agents van veure que les caixes tenien arrancades les etiquetes en què hi ha el nom del producte i el codi de barres. Van preguntar per la seva procedència a l'home, que no la va poder justificar. Els aparells estan valorats en 1.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SALUT

El CAP de les Borges Blanques farà radiografies, una llarga reivindicació veïnal

barcelona
societat

Acord per apujar els sous als metges d’urgències de l’Hospital de Mataró

Argentona
societat

El Claustre de la UB aprova la moció de suport a Palestina

barcelona
infraestructures

Liciten les obres del vial per accedir al polígon de Gandesa des de la C-43

GANDESA
habitatge

El Govern recorre contra l’Estat per ignorar l’índex català de preus del lloguer

barcelona
MEDI AMBIENT

Els impulsors de la consulta sobre el polígon recorren a la Generalitat

La Bisbal del Penedès
SERVEIS

Aigües de Barcelona aprova 995 milions per assegurar el futur del servei

Barcelona
SERVEIS

290 delictes a les xarxes ferroviàries catalanes en catorze mesos

Barcelona
TORROELLA DE MONTGRÍ I L’ESTARTIT

Redueixen el consum d’aigua un 27 %, a 16 mesos de la municipalització

TORROELLA DE MONTGRÍ