Societat

Mor un dels ciclistes atropellats per un cotxe

Tres companys més han patit ferides, a Martorelles

L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts de tres del migdia quan un vehicle ha topat amb els esportistes al quilòmetre 16 de la carretera BV-5001

Un grup de quatre ciclistes han estat atropellats aquest dissabte al migdia a Martorelles (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Dos han patit ferides greus, un d'ells ha resultat ferit molt greu i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb l'helicòpter medicalitzat del SEM. L'altre ferit greu ha estat traslladat a l'Hospital de Granollers. Finalment, un ha mort.

Els altres dos han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l'Hospital de Mollet del Vallès amb diversos politraumatismes. L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts de tres del migdia quan un cotxe ha atropellat els ciclistes al quilòmetre 16 de la carretera BV-5001.

Com a conseqüència de l'atropellament, la carretera s'ha hagut de tallar entre els quilòmetres 14 i 14,5. Cap a les quatre es dóna pas alternatiu en aquest punt.

A més de l'helicòpter del SEM, fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat quatre ambulàncies més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.