Societat

societat

Cuina Volcànica fa postres amb gelat de La Fageda

Quinze restaurants del grup gastronòmic garrotxí aposten pel gelat de iogurt i l'inclouen a la carta

Ja tenen primers i segons plats que en porten

Primer va ser el iogurt i ara són els gelats. La cooperativa La Fageda de Santa Pau –amb persones amb discapacitats– i Cuina Volcànica van encetar ara fa prop d'un any una línia de col·laboració per promoure els làctics d'aquesta cooperativa a les cartes dels restaurants del grup. No pas com a tals, sinó com a elements protagonistes d'alguns dels plats de les respectives cartes. Ara, quinze restaurants de Cuina Volcànica han creat postres d'autor amb els gelats que La Fageda elabora a la factoria que té a Badalona.

El gerent de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, David Coloma, ha destacat que han volgut sumar un producte de qualitat com el gelat de La Fageda a una gastronomia de qualitat com la dels restauradors de Cuina Volcànica, i el portaveu de la cooperativa garrotxina, Albert Riera, ha reafirmat l'arrelament dels seus productes i ha insistit en la voluntat de l'entitat de col·laborar amb les iniciatives que es fan des del territori.

LA XIFRA

15
plats de postres són els que
els restauradors de Cuina Volcànica han creat amb gelat de La Fageda.

Dels primers a les postres

Les receptes dels quinze plats creats pels restauradors de Cuina Volcànica s'exposen a l'espai de recepció de visitants de La Fageda de Santa Pau. Es tracta de receptes molt variades i algunes de sorprenents. Durant la presentació, se n'han pogut tastar tres. Una sopa de carbassa amb menta, gelat de iogurt amb fruites del bosc i cruixent de fajol; sopa de maduixa amb gelat de iogurt i creps de farro farcides de gelat de vainilla i nous de macadàmia. La resta són també molt variades i n'hi ha per a tots els paladars. L'any passat, els mateixos protagonistes van apostar per primers i segons plats. A tall d'exemple: sopa de carxofes i espinacs amb iogurt cremós i carxofes cruixents, coca de iogurt amb nous, amanida de maduixes amb fruites del bosc i iogurt...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona