La ressaca de l'endemà

La justícia italiana ajorna un dia el judici als gironins detinguts perquè duien un ganivet

La celebració blaugrana acaba amb cinc detinguts a les comarques gironines

Els aficionats del Barça arriben a l'aeroport de Vilobí de forma esglaonada des de Roma

Els dos gironins que dimecres, quan anaven a Roma a veure el Barça juntament amb quatre companys més, van ser detinguts perquè portaven al cotxe dos ganivets per tallar embotit i enciams seran jutjats aquest matí. Joan Casellas, de Salt, i Lluís Noguer, de Canet d'Adri, són des de dimecres als calabossos de la Guàrdia Nacional de Civitavecchia, un municipi situat a 25 quilòmetres de Roma, i ahir a la tarda se'ls va permetre parlar amb els amics que viatjaven amb ells, que continuen allà fins que no alliberin els detinguts. Casellas i Noguer van saber en aquest moment, a dos quarts de quatre de la tarda, que el Barça havia guanyat la Champions. Va ser després que els seus companys de viatge, els germans Àngel i Josep Martí, Narcís Costa i Toni Soler, insistissin molt per poder-los visitar. «Ens vam fer un tip de plorar, però estan tranquils i espero que demà [per avui] tot acabi, perquè no hem fet res. Som gent de bon cor i assenyada, que hem voltat per tot Europa i mai hem tingut cap problema», explicava ahir Àngel Martí. També els van poder donar un joc de cartes i tabac. Als seus amics se'ls acusa d'incomplir una normativa que es va establir a la regió i que impedia portar objectes tallants amb motiu de la final. Ells portaven al cotxe un ganivet per tallar embotit que es menjaven durant el desplaçament i una navalla rovellada que Joan Casellas –que ven productes de l'horta als mercats– feia servir per tallar enciams i que va extraviar fa uns dies. La mala sort és que la van trobar uns carabineri, a sota el seient del cotxe, en un control rutinari que els van fer abans d'arribar a Roma.

Cinc detinguts

Les celebracions pel triomf del Barça van provocar que a la demarcació hi hagués cinc detinguts. Quatre van ser a Salt a conseqüència d'un enfrontament, i la cinquena a Sant Feliu de Guíxols per atemptat a l'autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona