Societat

societat

33 colles, al Carrusel de Palafrugell

Un total de 33 colles d'arreu de Catalunya, ja siguin amb carrosses, només comparses o grups d'animació, desfilaran diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al Carrusel Costa Brava de Palafrugell, que és l'acte central i motiu d'existència de les tradicionals Festes de Primavera, que arriben a la IL edició.

Pel que fa a carrosses, n'hi participen un total de 17, set de les quals són inèdites, és a dir, que surten per primer cop i formen part de colles del municipi. Les colles que surten són Dàlmates, E.K. Sí, Imaginació, Júniors, Garnatxa, Els Trompats i Pessigolla. Respecte a les carrosses de fora, qualificades com a no inèdites, provenen de colles carnavalesques de la Bisbal, Platja d'Aro, Castell d'Aro, Olot, Riells i Viabrea, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Canovelles.

Quant a comparses, en sortiran nou, sis de les quals són de Palafrugell. Són de les colles Nova Generació, Amistat, Les Pacífiques, The Forties, Les Kaòtiques i Ballaruca. Les altres tres colles de comparses són Els Marxosos de Santa Pau, Les Miliuna de Palamós i La Gresca d'Olot. A més, la rua del carrusel començarà amb les carrosses d'animació, entre les quals destaca, com sempre, la colla local La Tustarrada, amb l'escenificació En falten 8 pels 69. Les altres colles d'animació local són Confetti i Cheerleaders. I també en vénen de fora. En concret, les colles Els Titots d'Olot, La G-80 de Palamós i Els Perduts i Els d'Aquí de Sant Antoni de Calonge.

En acabar la rua del carrusel hi haurà una mica d'animació i ball a la plaça Nova per fer temps per a la festa final –a partir de les deu de la nit, a la Bòbila, amb el grup The Covers Band i els God Dj's– i l'entrega de premis del carrusel –que es preveu que es faci a les dotze de la nit–.

Amb la festa i l'entrega dels premis es clouran les Festes de Primavera d'enguany, que han durat sis dies, al llarg de dos caps de setmana, i que han ofert més d'una quarantena d'actes per a tots els públics i totes les edats.

A.V



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.